close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Canalizare

  Canalizare

  Reţeaua publică de canalizare este partea din sistemul de canalizare compusă din canale colectoare principale, colectoare secundare, canale de serviciu şi construcţii anexe, prin care se colectează, transportă şi evacuează apele la canalizare.

  Reţeaua publică de canalizare se amplasează, de regulă, pe domeniu public. În cazul în care condiţiile tehnico-economice sunt avantajoase, reţeaua publică de canalizare poate fi amplasată, cu acordul deţinătorilor pe terenuri private.

  Canalizările şi drenajele sunt aspecte importante, deoarece asigură igiena şi curățenia atât la nivel individual cât și la nivel comun.
  La ROUA ARDEALULUI LUNCA MURESULUI  SRL cunoaștem importanta evacuării în siguranță a apei de orice tip, de aceea canalizările trebuie tratate ca sisteme de maximă de importanţă. Realizarea reţelelor de canalizare dar şi întreţinerea şi reparaţiile necesare, sunt situaţii care trebuie să cadă numai în sarcina firmelor specializate.

  Ne informăm întotdeauna cu privire la cele mai moderne metoade de evacuare și drenare a apelor, fie că ne referim la utilajele și instrumentele consacrate, sau utilaje moderne de tipul pompelor submersibile dotate cu tocătoare sau nu, care să faciliteze procesul de drenare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles