close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Intretinere retele

  Intretinere retele

  Rețelele de alimentare cu apă sunt sisteme de țevi şi conducte care au capacitatea de a transporta apa, indiferent de felul acesteia, acolo unde este nevoie de ea. Este important ca aceste sisteme să fie îmbunătăţite continuu din punct de vedere  constructiv, dar concomitent şi materialele utilizate să fie în concordanță cu necesitățile specifice solicitărilor pentru care a fost proiectat sistemul.

  ROUA ARDEALULUI LUNCA MURESULUI  SRL posedă logistica dar şi experienţa necesară pentru a oferi clienților săi servicii de alimentare cu apă, la cel mai înalit nivel calitativ. Suntem calificaţi pentru realizarea acestor tipuri de lucrări, dar şi pentru reparaţii şi întreţinere. Avem echipe specializate de muncitori, pentru aceste servicii de anvergură, care realizează lucrările la timp şi cu maximă seriozitate pentru a fi siguri de calitatea branșamentelor realizate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles